Σας ενημερώνουμε ότι όσοι τακτικοί αντιπρόσωποι μελών - συλλόγων της Ομοσπονδίας μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) και της Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε) της Ομοσπονδίας, παρακαλούνται να στείλουν την επιθυμία τους στο γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας μέχρι και το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 22:00. Οι δηλώσεις μπορούν να γίνουν μέσω των συλλόγων ή των ιδίων των αντιπροσώπων.

Η δήλωση τους πρέπει να αναφέρει το όργανο της Ομοσπονδίας που επιθυμούν να εκλεγούν, δηλαδή Δ.Σ ή Ε.Ε.

Η διαδικασία της ανάδειξης των νέων μελών του Δ.Σ και της Ε.Ε θα πραγματοποιηθεί κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την Κυριακή 5 Μαίου 2019 ή σε περίπτωση μη απαρτίας στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 12 Μαίου 2019.

Επισημαίνεται ότι δικαίωμα εκλογής στο νέο Δ.Σ και Ε.Ε έχουν οι τακτικοί αντιπρόσωποι των μελών - συλλόγων που είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι, αλλά και που η θητεία των αντιπροσώπων είναι εντός της ημερομηνίας πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με τα άρθρα 31 και 32 του καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Για αυτό το λόγο, σε περίπτωση υποψηφιότητας αντιπροσώπου συλλόγου για το νέο Δ.Σ και Ε.Ε που ο σύλλογος του δεν έχει πληρώσει την ετήσια συνδρομή έτους 2018 μέχρι να ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση, η υποψηφιότητα θα ακυρωθεί από την Εφορευτική Επιτροπή της διενέργειας των εκλογών.