Ανάθεση Ομοσπονδιακών διαγωνισμών - εκθέσεων πτηνών συντροφιάς σε συλλόγους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ορνιθολογίας (Π.Ο.Ο) έτους 2022

 
Σε συνέχεια σχετικών αιτημάτων συλλόγων της Ομοσπονδίας μας για ανάληψη ομοσπονδιακών διαγωνισμών - εκθέσεων πτηνών συντροφιάς έτους 2022, το Δ.Σ που συνήλθε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 αποφάσισε ομόφωνα την ανάθεση ομοσπονδιακών διαγωνισμών - εκθέσεων πτηνών συντροφιάς στους παρακάτω συλλόγους:

1. Ελληνική Λέσχη Καναρινιών Εμφάνισης (Ε.Λ.Κ.Ε) για την διεξαγωγή ομοσπονδιακού διαγωνισμού - έκθεσης πτηνών συντροφιάς, εκτός των καναρινιών φωνής.
2. Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο (Ε.Λ.Ι.Τ) για την διεξαγωγή ομοσπονδιακού διαγωνισμού καναρινιών Timbrado Español Original.
3. Όμιλος Εκτροφέων Μαλινουά (Ο.Ε.Μ) για την διεξαγωγή ομοσπονδιακού διαγωνισμού καναρινιών Μαλινουά.
4. Σύλλογος Καναρινιών Φωνής Ελλάδας (ΣΥ.Κ.Φ.Ε) για την διεξαγωγή ομοσπονδιακού διαγωνισμού καναρινιών Timbrado Clasico & Floreado καθώς και Harz Roller.

Παρακαλούνται οι σύλλογοι της Ομοσπονδίας να συνδράμουν με την συμμετοχή των μελών τους στις ομοσπονδιακές εκδηλώσεις και να τις καταστήσουμε χρόνο με το χρόνο σε ορόσημο της ελληνικής ορνιθοκουλτούρας αναπτύσσοντας πνεύμα αλληλεγγύης και συναδέλφωσης μεταξύ των μελών - συλλόγων της Ομοσπονδίας και ανάμεσα στα μέλη των συλλόγων.

Τελειώνοντας να ευχηθούμε σε όσους συλλόγους πραγματοποιήσουν τις ομοσπονδιακές εκδηλώσεις ή δικές τους εκδηλώσεις <Καλή επιτυχία και ευχόμαστε πραγματοποίηση των στόχων τους>.